Jeugdvrijmarkt

Koningsdag zaterdag 27 april voor de jeugd tot en met 15 jaar

Het Kernoverleg Reuver organiseert dit jaar op Koningsdag een jeugdvrijmarkt. Deze vrijmarkt vindt plaats op de Pastoor Vranckenlaan, vanaf de ingang van de bibliotheek tot en met café Ronckenstein en het gedeelte van het Raadhuisplein tussen het gemeentehuis en de Markt.

Op de weg worden met krijtlijnen de grondplaatsen aangegeven waar de jeugd haar spullen op een kleedje kan verkopen. De grondplaatsen hebben een afmeting van ongeveer 2,50 x 2,00 meter. Alle plaatsen krijgen een nummer.
Er is een beperkt aantal grondplaatsen beschikbaar. De toewijzing geschiedt in de volgorde van aanmelding (“wie het eerst komt wie het eerst maalt”).

Op is op. Meld je dus snel aan!

Om je aan te melden stuur je een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In dit mailtje moet je je naam, adres en geboortedatum vermelden. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een inschrijvingsbewijs.

Voor de deelname aan de kindervrijmarkt geldt het volgende reglement.
1. Op de vrijmarkt mogen uitsluitend spullen worden verkocht door de jeugd tot en met 15 jaar.
2. Bij deze verkoop moet het om vrijmarktspullen gaan zoals bijvoorbeeld speelgoed, boeken, strips en comics, spelletjes, games die nog goed zijn, gebruikte kleding, (rol)schaatsen, skeelers e.d.
3. Door de jeugd tot en met 15 jaar mag op een grondplaats eventueel ook live-muziek worden gemaakt door middel van een zelf meegebracht muziekinstrument.
4. Het is niet toegestaan om op de vrijmarkt geluidversterkende (muziek)installaties te gebruiken.
5. De vrijmarkt vindt plaats van 12.00 uur tot 16.00 uur.
6. Je mag pas vanaf 11.30 uur beginnen met het inruimen van je grondplaats. Om organisatorische redenen is dit niet eerder mogelijk.
7. De weggedeeltes waar de vrijmarkt plaatsvindt zijn afgesloten voor het verkeer. Het is dus niet mogelijk om met de auto bij een grondplaats uit te laden.
8. Voordat je gaat inruimen, moet je je eerst melden bij een van de leden van de organisatie van de vrijmarkt die bij de ingang van de bibliotheek staat (herkenbaar aan een geel veiligheidshesje).
Deze medewerker deelt je dan mede welk nummer jouw grondplaats heeft.
9. Deelname aan de vrijmarkt is gratis. Wél moet je op die dag bij je aanmelding een borgsom van € 10,- contant – gepast met een 10 Eurobiljet - betalen. Deze borgsom krijg je terug als je jouw grondplaats na afloop van de vrijmarkt weer schoon en leeg hebt opgeruimd.
10. Er is geen mogelijkheid om overgebleven spullen in een container te storten of achter te laten op het terrein. Bij vertrek moet je alle overgebleven spullen weer meenemen.
11. Het opruimen van de grondplaats moet plaatsvinden vanaf 16.00 uur tot 16.30 uur.
12. Alle aanwijzingen van de organisatoren moeten onmiddellijk worden opgevolgd.