Terugblik Jeugdvrijmarkt Koningsdag zaterdag 27 april

Terwijl 's ochtends tijdens het versieren van de ruimte voor de jeugdvrijmarkt nog wat regendruppels vielen, brak na verloop van tijd toch de zon door.

Al gauw waren de uitgetekende plekken op de Pastoor Vranckenlaan voorzien van allerlei soorten speelgoed, kleding, boeken etc. en kon de verkoop van start gaan. Dit jaar werd de leeftijdsgrens voor deelnemers opgeschroefd tot en met 15 jaar. Door het mooie weer en de activiteiten van onze buren ‘Vrienden van de Koning’ werd het gezellig druk en wisselden behoorlijk wat spullen van eigenaar.

Aan de Markt bij het gemeentehuis stonden heuse ‘sjtoeprendjes’ klaar voor de Reuverse kampioenschappen. Ondanks dat er fanatiek en met veel plezier tegen de ’sjtoeprendjes’ werd gegooid, bleef het wedstrijdelement uit. Er werd dus geen Reuverse kampioen uitgeroepen. Voor 'n aantal kinderen was dit een onbekend balspel, maar voor de ouders en ouderen onder ons een feest van herkenning! 

Al met al kunnen we terugkijken op een bijzonder geslaagde Koningsdag. Bij deze bedanken wij alle deelnemers die er met ons samen een leuk feestje van hebben gemaakt.

Koningsdag impressie 2024