Kribkes/Lichtjestocht 2023

Een sfeervolle wandelroute waar veel te beleven valt. Op zaterdag 16 december 2023 is het weer zover, de jaarlijkse kribkes- of lichtjestocht, georganiseerd door Kernoverleg Reuver in samenwerking met de Gezamenlijke Buurtverenigingen Reuverveld, Liëuwe, Molenveld, Kievit-Krommehoek én Bruisend Bösdael. Starten is mogelijk tussen 16.00 uur tot 17.30 uur vanaf de Mariagrot bij de St. Lambertuskerk in Reuver. Daar ontvang je dan de route met alle informatie over de activiteiten of bezienswaardigheden. Volg de lichtjes en dompel je onder in kerstsferen!

Onderstaand kun je ook de route terugvinden met een overzicht van de activiteiten.

Leuk dat jullie mee wandelen met de Kribkes/lichtjestocht. Maar let op: de (loop)route, vooral op bos- c.q. donkere paden, is aangegeven middels fakkels en (breek)lichtjes. Bij de betreffende plaatsen waar iets te doen of te zien is, staan tevens vuurkorven of potjes met lichtjes. In geval van calamiteiten is de organisatie (Geert van Willick) bereikbaar op: 06-31098386.

1) Sint Lambertuskerk: kerststal.
2) Kloostertuin: verlichte Mariagrot.
3) Dierenrijck: levende kerststal.
4) Berkenweg: hier wacht de Kerstman op jullie allemaal!
5) Berkenweg: een lichtshow (alleen bij goed c.q. droog weer).
6) Sint Lambertuskapel: kwartet van blokfluitensemble Musica Mosa en een (drank)versnapering.
7) Bösdael/PSW: verdeeld over de ruimtes Atrium, Domus en Hortus diverse activiteiten. Denk hierbij aan muziek en zang, een verhalenverteller,   kleine kerstmarkt, verkoop koffie, thee, warme chocomelk en wafels.Kribkestocht 2023 Looproute

 

Kribkestocht poster