Feest Secretaris Moonenlaan

In 2013 start de gemeente met een grootscheepse opknapbeurt van de wijk Reuversveld. Alle straten gaan open, riolering wordt vernieuwd en alle bestrating wordt vernieuwd. Op de Secretaris Moonenlaan wordt de speeltuin volledig opgeknapt.

Om de bewoners tegemoet te komen voor alle overlast die ze ervan gehad hebben, biedt de gemeente in 2014 een feest aan, aan de buurt.
Samen met kernoverleg Reuver en buurtvereniging Molenveld wordt door de gemeente kosten nog moeite gespaard om er een mooie dag van te maken. Leon Heijmans en Corita Thissen nemen deel aan het project namens het kernoverleg.

De speeltuin wordt geopend door wethouder Jan Smolenaars. Kleurige ballonnen worden opgelaten als openingshandeling. Voor de kinderen zijn een aantal activiteiten georganiseerd, zoals straattekenen, springkussen en schminken. Het zoeken naar genummerde pingpongballen in de nieuwe speeltuin, waarmee prijsjes gewonnen kunnen worden, is een geslaagd idee. Jammer dat het deze dag heel veel regende, maar de op het laatst ingehuurde tent was een uitkomst. Het kernoverleg financierde een deel van het feest.
Tekening park